+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 

Eseménynaptár

Sportfizioterápia, Sportrehabilitáció alaptanfolyam (online elméleti blokk)
Péntek 08 Július 2022, 09:00am - 06:00pm
Találatok : 267
által Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kapcsolat ☎️+36 1 790 9900, ☎️ +36 1 790 9911, ☎️+36 1 607 3219, ☎️+36 70 311 1094, ☎️+36 70 945 8877

PhysioVit® úttörő hazai Sportrehabilitációs képzés területén. Bevezettük a valódi sport fizioterápia, sportrehabilitációs képzéseket, megjelenítettük az élsportban, a profi sportolók rehabilitációjában. Hallgatóink top PhD témáit irányítjuk sportrehabilitáció területén. A PhysioVit® magyarországi tevékenységének köszönhetően az általunk támogatott komplex sportrehabilitációs koncepciók és a szakképzett trénerek szinte már minden magyar klub, akadémia, szövetség munkájában megjelentek. Mára már nem csak hazánkra koncentráltan, hanem a szomszédos országokban (Szlovákia, Románia, Ausztria), illetve az arab világban is (Egyesült Arab Emírségek, Dubai) is támogatott tematika alapján tanulhatnak nálunk a szakemberek. Tanulóink már sikeres sportrehabilitációs trénerekként tevékenykednek pl. a Videoton FC, a DVTK, az MVM-Paks, Ferencvárosi TC, Budapest Honvéd, Lombard Pápa, PMFC-MATIAS, Kaposvári Rákóczi FC, Debreceni Egyetem Atlétikai Club (DEAC), DVSC, Paksi FC, Magyar Labdarúgó Szövetség, Magyar Labdarúgó Akadémia, Magyar Jégkorong Szövetség, Debreceni Egyetem, Semmelweis Egyetem, Szegedi Tudományegyetem, Puskás F. Labdarúgó Akadémia, Magyar Jégkorong Szövetség, Magyar Korcsolya Szövetség, Magyar Női Vízilabda válogatott, UVSE csapatában, illetve Dunaszerdahely, Marosvásárhely, Dubai, Egyesült Arab Emírségek labdarúgásában egyaránt.

 

A nálunk folyó képzésnél fontos kiemelni, hogy rendkívül komoly tudományos és szakmai múlttal rendelkezik. 1980-as években alakult meg, és azóta is folyamatos kutatási- és fejlesztési munkák folynak e területen és ez megmutatkozik az oktatásban is, ami garantálja a minőségi oktatók jelenlétét!

Sportfizioterápia, Rehabilitációs tréner alapképzés magában foglalja azokat az általános és speciális tréningek alapjait,a specifikus fiziológiát, az adaptációs folyamatokat, táplálkozásélettani alapokat, sportspecifikus alap-analíziseket és teszteket amelyek ismerete elengedhetetlen és alapszintű követelmény a sportoló, krónikus megbetegedésben szenvedő páciens rehabilitációjában.

Mindkét esetben fontos tény, hogy minden szövet gyógyulásához kell egy specifikus inger, mely a szöveti átépülést/felépülést serkenti, miközben egyéb képességeket a sportoló nem veszít el! Ez az inger megfelelő edzésprogrammal kiválóan adagolható! Nem csak egy edzés utáni gyúrás a fontos, hanem egy szakszerűen felépített, minden apró részletre kiterjedő tréning is!

 

IMERJE MEG EZT A NAGYSZERŰ ÉS SOKOLDALÚ, KOMPLEX REHABILITÁCIÓS TECHNIKÁT, MELYET NEM CSAK SPORTOLÓKNÁL LEHET ALKALMAZNI! Részletes leírás itt: 

Hely PhysioVit Online Campus
Jelentkezés és a tanfolyami díj befizetése után nincs egyéb teendő, csak az Emailt és az SMS figyelni 2022. június 05-ig bezárólag. Emailben elküldjük a hozzáférési adatokat (felhazsnálónév és jelszó), valamint az online tanfolyam tartalmi tájékoztatóját. Az online felületre belépve 2022. június 06. naptól megjelennek az online tanfolyami anyagok.
FONTOS! Amennyiben nem tud elszabadulni a munkahelyről, van lehetőség egyéni tanrendben is az online tanulást lefolytatni. Ehhez majd az Online jelentkezési lap menüjében kell beírni a tervezett egyéb dátumot, vagy időszakot.
Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.